30 september 2005

Åh-åh...

Hvad er det der gi'r politikere lov til at sige de mest forfærdelige ting, for senere blot at kunne trække udtalelserne tilbage med en undskyldning?
Louise Frevert's uhyrligheder om muslimer (nu hastigt fjernet igen fra hendes hjemmeside) er så langt over grænsen for hvad man kan tillade sig som menneske, at det må være rimeligt at stille visse spørgsmål ved Louise Freverts berettigelse som menneske.

Det er jo derud vi er nået!

"Vi må nok tænke i andre baner, og f.eks. modtage et russisk tilbud om at opbevare småslynglerne (muslimerne) i russiske fængsler for kr. 25 pr. dag - det er langt billigere, og deres muligheder for at påvirke deres omverden bliver elimineret. Selv denne løsning er dog rimelig kortsigtet, for når de vender hjem igen, er de blot endnu mere opsatte på at dræbe danskere." Citat: Louise Frevert

Hvad helvede bilder den kælling sig egentlig ind?
Jeg er glad for at høre at hun stadig er politianmeldt for de udtalelser, selvom overpia og co. har fået hende til at trække udtalelserne tilbage.

Det nytter jo ikke noget at man bare kan trække dem tilbage når man har udtalt dem, og senere stået ved dem. Hvis jeg nu begyndte at true Louise Frevert med at slå hende ihjel, og hun følte at dét var at gå over stregen, skulle jeg så bare kunne trække de udtalelser tilbage og så var alt fryd og gammen igen?

Har hun ikke en familie? Hvad må de dog ikke tænke om hende?
Hun er et dårligt menneske. Fy for helvede.


Ingen kommentarer: