14 februar 2006

Status

En gang imellem er det fedt at stoppe op og lige opsummere for sig selv, hvad fanden man egentlig går og har gang i. Det følgende er -midt i Saussure og reciprokke pronomener- et forsøg herpå.

Det er i disse dage et års tid siden at beslutningen om at forlade min gamle arbejdsplads tog endelig form. Det var i dén grad en svær beslutning da 7 år med en meget fin flok mennesker sætter sig dybe spor i ens bevidsthed. Hver 4. dag i mit liv er jeg taget på arbejde i Slagtøj Centret. Det er da noget.
Det er
i øvrigt idag 5 år siden min gamle chef i SC, Ole døde. Han var et godt, ærligt, spøjst men utroligt sympatisk og vanvittigt hårdt arbejdende menneske. Han blev 49. Det er for lidt.

Beslutningen om at skifte spor fra trommebranchen til livet som danskstuderende har indtil nu vist sig at være en helt fantastisk gave jeg har givet mig selv. Jeg er mere eller mindre vild med den flok mennesker der kan opsummeres som Hold 3 på Dansk på KUA (JA, Amager for helvede). Derudover har jeg mødt en arbejdsomhed og opmærksomhed fra vores undervisere som jeg hidtil kun har kendt mage til hos et par af mine gamle friskolelærere. Det er befordrende for et aktivt studiemiljø skulle jeg hilse og sige.

Min glæde for sproget og dets uendelige muligheder er blevet fornyet og mangedoblet.
Det er ½ år siden jeg begyndte at blogge og det er en fin måde for mig selv at komme ud med tanker på. Det er egentlig bedøvende ligegyldigt om nogen læser det; faktisk bare en rar bonus nu og da.

Jeg er (netop) begyndt også at skrive blog for soii.dk som jeg synes er en pissego' idé. Unge kunstnere og designere får en mulighed for at vise deres idéer og kreationer frem på en professionel måde uden at skulle belåne lejligheden igen...ja faktisk helt gratis. Jeg er overbevist om at det bli'r en succes når det en gang kommer rigtigt op at køre.

Desuden er jeg netop blevet moderator på min gode ven (og store forbillede) Virgil Donati's hjemmeside. Han har formået at trænge igennem rækkerne og befinder sig nu i en helt enestående position som fornyer af moderne trommesætspil. Alle der bare er en smule interesseret i trommer bør sætte tid af til et studie af ham. Vi har netop rundet de 5.000 medlemmer på siden og det er en fryd at arbejde sammen med ham og hans webmaster Chris, som begge er superperfektionister.

Og
lige netop nu har jeg chattet med Philip da han befandt sig 10 km over Canada i et fly! For nu at citere Per Viking: Jamen Er det ikke herligt?!

Der er pt ting der dagligt ærgrer mig:
-Pia K (hun er et dårligt menneske)
-At Shark House Deli lukkede. Byens bedste sandwich er væk
-At jeg ikke altid tør sige fra når folk opfører sig som lallende idioter (og dem møder man altså hver dag!)
-At jeg ikke har fyldt min lejlighed op med fede møbler og go' kunst. Det må komme når jeg blir 50

Og ting der dagligt glæder mig:
-At jeg er verdensmester i at finde gode, loyale, kærlige, kloge og sjove venner
-At jeg kan lave mad
-David Letterman / Homer Simpson / Eric Cartman
-Internettet (jo mor!)
-Min musiksamling

-og at Kenneth Carlsen altid ryger ud i første runde, for nogle ting bliver ved med at være som de altid har været, og det er ikke så dårligt endda.

Ingen kommentarer: