05 september 2006

Søvnig, efter vampyrdate

Var til min kvartalslige blodtapning i dag. Det gik ikke helt glat.
Den søde sygeplejerske stak forkert en enkelt gang før skidtet sad som det skulle. Og så...
"Hmm...bum bum...ja den sidder jo rigtigt nok, nu...det løber bare meget langsomt...men det løber dog. Jeg lader dig lige ligge lidt, så ser vi om ikke det kommer"...-minutterne går- ..."det var da mærkeligt"...- jeg begynder at mærke en svag svien i armen, og fortæller det til damen, som lige har været væk for at hjælpe en kollega.
"Nå, det må vi lige se på..... Åh, for pokker, der er jo et knæk på slangen her...øjeblik" - hun bøjer sig ned under briksen og udbryder endnu en gang et overrasket "åh"
-....og nu mærker jeg så en varm, brusende fornemmelse i armen, mens blodet løber fra, som fik det penge for det. "Ih, vi (VI?!) har skabt en overbelastning af din blodåre...det må du undskylde...sikke det nu bløder..nu har vi altså også tappet lidt mere end vi plejer...det er ikke farligt, men tag den hellere med ro resten af dagen".
Så det gør jeg....tager det helt roligt. Efter ½ liter æblejuice tog jeg en ordentlig morfar på sofaen. Det hjalp lidt med lidt sukker til systemet. Tror nu ikke jeg får lavet meget i aften.

Ingen kommentarer: