15 august 2007

Humaniora og ITDet er før blevet kommenteret af mig og mange andre: Administrationen på Humaniora lader altså stadig meget tilbage at ønske.
9. august (i torsdags) blev der, til tilsyneladende tilfældigt udvalgte studerende og ansatte på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
, sendt en e-mail hvori der stod at et stormøde om den fremtidige it-situation på KUA lå lige om hjørnet; nærmere bestemt i dag, 15. august kl. 13:30-15:30, "lokaleoplysninger annonceres primo august". Primo...hm. i forhold til ...d.9? eller d. 15.? eller...?? Der er noget der ikke helt stemmer. Hvis de nu bare mente "snarest"...og hvis dog så bare tilbudet gjaldt alle humaniorastuderende? Skal vi andre ikke vide noget om det?
Men sagen er naturligvis den at

1) Jeg kun fik besked om dette møde fordi min partner in crime, Jon gjorde mig opmærksom på en mail han havde fået og

2) Endnu ingen (med 1 time og 45 min. til mødestart) har fået oplyst hvilket lokale det skal foregå i.

Nu er det sådan at det ikke er hvad som helst der er på dagsordenen. Undervisningsportalen (gigantisk digitalt ifrastrukturelt system med alle væsentlige informationer, vedrørende undervisning, til alle studerende) skal helt nedlægges og et sprit nyt intranetsystem kaldet Absalon skal implementeres fra studiestart om små 3 uger. Ret væsentligt at få så mange tilhørere -studerende som ansatte- som muligt - skulle man mene.

Udover dette møde (som altså om 1½ time bliver holdt et hemmeligt sted for et ugennemsigtigt antal ansatte og studerende) har vi studerende på Dansk hørt [indsæt vindheks] om Absalon.

OG... hvad der er lige så forbandet:
Jeg og de andre tutorer på Dansk har fået [indsæt så mange vindhekse du gider] at vide om det nye system - som vi altså principielt burde kunne fortælle de nye studerende om fra i morgen, hvor det første rusarrangement løber af stabelen...


Ingen kommentarer: