05 august 2007

Trafikproblemer


Pyh.

I går sku jeg spille med mine gamle venner, Jesper og Morten - først i Rørvig og senere til en fødselsdag i nordsjælland.
Lige før Roskilde giver højre baghjul sig til at skrige som var der tusind stemmer der borede sig ind i vore hoveder (ok det er en overdrivelse). Vi måtte haste ind på den nærmeste tankstation og kunne konstatere at store dele af bremseklodsen havde taget flugten, og resten sad skævt og bandt, så den blev rygende (bogstaveligt talt) varm.

Vi vendte om og trillede laaaaaaaangsomt tilbage til kbh efter en ny bil, sat 3 kvarter tilbage. Hm.

2 timer senere...
Første job vel overstået kunne vi tage færgen over til Hundested og følge Krak-printet til Vejby Strand. Det eneste problem, og grunden til at vi først var der 2 minutter før vi skulle spille, var at Krak havde valgt at sende os på en omvej ned af stier og gennnem buskadser der ville få Tyttebøvserne til at bryde ud med akut klaustrofobi. What the f#¤ck?! Hvorfor dog det, Krak?!

Derudover går disse dage med de indledende øvelser til tutorgerningen på Dansk. Det er en fornøjelig omgang med en flok fantastisk rare mennesker. Yeah, det skal nok blive godt.
Ingen kommentarer: