02 september 2007

The Police i Århus

I maj måned fik jeg, af en flok gamle højskolevenner, en billet til The Police i Århus 1. september i år...læs historien her:
http://www.23hq.com/morgenthaler/story/2379647

og se lidt videoklip fra koncerten her:


I øvrigt har jeg netop siddet og læst de forskellige skrivende mediers -på hver deres måde- skæve anmeldelser af koncerten. Dorte Hygum på Politiken forstår tilsyneladende ikke at der kan og skal være tydelig forskel på en Sting- og en Policekoncert. Janus Køster fra Berlingeren gør sig uvenner med sine ældre læsere ved at spille smart og altvidende og EB og BT gør sig kollektivt til verdensmestre i uvidenhed om hvad The Police er og var. Jeg er personligt mest enig med Fyens Stiftstidende:

"Når man har et bagkatalog, som fusionspop-bandet Police har, behøver man ikke at "please" publikum med alskens kommentarer og finurlige rejehop.

Det gjorde Police heller ikke lørdag aften i Enghaven, Århus. De leverede varen i godt humør med god scenekemi, publikumsaktivering og diverse jamsessions. Det gav en mindeværdig liveoplevelse med godt 38.000 klappende hænder i vejret og et imponerende sceneshow."

Mere præcist kan det ikke siges af undertegnede. Jeg nød koncerten.

Ingen kommentarer: