12 maj 2008

Natur Energi. Ja selvfølgeligDer er et nyt energiselskab på banen med et tilbud der er svært at sige nej til. For 10-15 kr. mere om måneden (gennemsnit for 2 voksne + 2 børn) kan man nu gratis skifte energiselskab til Natur-Energi - et nystartet energiselskab som min gode ven Rasmus er direktør for.

Der er i virkeligheden ikke så meget at tænke over. Besøg dem nu og køb Co2 neutral energi. Det gir' sgu go' mening.

4 kommentarer:

Jesper sagde ...

Ja hvis 10-15 kr. mere om måneden er alt hvad der skal til for at få leveret mere miljørigtig el, så lyder det som en god deal med det der www.natur-energi.dk.

Jeg har selv en mindre virksomhed og har tidligere haft Dong Energy Naturstrøm´s produkt, som jo desværre viste sig at være snyd og bedrag ifølge Verdensnaturfonden, idet strømmen alligevel ville være blevet produceret.

Hilsen Jesper

Jeppe Morgenthaler sagde ...

(en Jesper jeg kender?)

Ja, jeg skal jo ikke selv kunne stille garantier for dem - men det er der vist nok autoriserede revisorer der gerne gør.
Og ja, DONGs produkt var da vist noget af en våd klud i hovedet på miljøbevidste kunder.

Claus sagde ...

Enig. Det er sgu i orden. Jeg læste om www.natur-energi.dk i går på en webavis og der stod vidst at det ca. kostede 20 kr, men det afhænger jo nok lidt af hvad el-forbrug man har.

Jeg syntes ihvertfald det er en rigtig god ide, og har netop registreret mig som kunde der :)

(så nu skylder din ven Rasmus dig vidst en øl eller noget for reklamen.. ;)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Fedt Claus! - ja det gi'r altså bare rigtig go' mening.


Rasmsus gav fri bar til sit bryllup
i lørdags, så han har govet rigeligt igen. Det er i øvrigt ikke for hans skyld jeg gør det - det har jeg bare lyst til fordi det er en go idé.

VH J