18 juni 2008

Hej Vinni

Jeg modtog i dag en sms om kørelejlighed på onsdag, skrevet til en "Vinni". Jeg svarede straks at det var forkert modtager. Er det da ikke almindelig høflighed lige at svare med et "undskyld ulejligheden" eller lignende? (altså, det betyder jo ikke det store, men nu var jeg så venlig at gøre ham opmærksom på at han ikke får svar fra Vinni, ik?)

3 kommentarer:

Uffe sagde ...

Du er gammeldags, Jeppe. Da jeg sad i min bil forleden dag bag ved Tivoli og med tegnsprog fortalte en ventende kvindelig bilist, at jeg ikke var ved at køre, kvitterede hun med en sur grimasse og en arrig acceleration. Hvad ellers?

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Tja... som min far og jeg ofte siger: Andre mennesker er skøre :-)

Og ja, jeg vedstår gerne at være forholdsvis gammeldags på den front. Jeg mener jo hårdnakket at man kommer længst med gammeldags høflighed. Don't get me started on folk i trafikken... :-)

Isa sagde ...

Jeg har oplevet det samme mangen gang på tektbesked, og har generelt samme oplevelse som dig.
Ps: Når man finder et dankort i et parkometer, bruger det meste sin og ens hæng-ud-vens eftermiddag på at spore ejen, for til sidst ved det pureste held at finde ham på de gule sider, og man ringer til denne mandsperson... og det altsammen er mere end en måned siden og dankortet stadig ligger i entreskålen og venter på sin herre... DET er da respektløst? N'est-ce pas?