09 juli 2008

Apropos

Nu vi er ved det med musiklister, så er her min all-time top 10 over albums. Jeg skulle lave den til min personlige profil da jeg startede som skribent på diskant. Det var eddermame svært, skal jeg hilse og sige. Der er hele tiden et album som man synes man mangler på listen, og jeg tror jeg nåede at lave 15-18 udgaver inden jeg sendte den endelige liste til redaktøren.

Knapt havde jeg sendt den før jeg alligevel tænkte at jeg skulle ændre noget på den - og det siger mere end noget andet noget om hvor meget musik betyder for mig. Det er egentlig mere eller mindre ligegyldigt for andre end mig - med jeg gik altså op i det med blodigt alvor.

1. The Young Gods: Only Heaven
2. On The Virg: Serious Young Insects
3. Beatles: Revolver
4. Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life
5. Kate Bush: The Kick Inside
6. Dire Straits: Brothers In Arms
7. Steely Dan: Gaucho
8. Trilok Gurtu: Believe
9. Jonatha Brooke: 10 Cent Wings
10.Boards Of Canada: Music Has The Right To Children

På Hver deres måde har disse plader betydet ufatteligt meget for mig. Jeg kan -af meget forskellige grunde- anbefale hver og en af dem varmt.

4 kommentarer:

Uffe sagde ...

Spændende! Hvad med en gennemgang af all-time top 10'en én for én sådan hen ad vejen, når du har tid og lyst? Du har allerede én læser ...

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Uhh, det var måske ikke en dum idé...
En god udfordring. Hmm - jeg tror, jeg prøver.

Uffe sagde ...

Som sagt, jeg er på!

Isa sagde ...

Jeg kan ikke undgå at bemærke at Shania Twain er skammeligt udeladt. Snobberi? Eller god smag? Jeg lufter bare en tanke...

Du har en cremet stil Jeppe, og der er ikke meget jeg gider at læse på nettet (udover Netdoktor.dk og adl.dl).