08 september 2008

Jeg flytter

Efter 6 år på Frederiksberg og 4 år på Nørrebro går turen 1. oktober til Vesterbro og Barndommens Gade. Det bliver spændende af mange årsager.

Jeg glæder mig til alle forandringerne i hverdagsbilledet, dét at lære nye steder at kende og få nye naboer, som (jeg har tjekket) er på min egen alder.

Jeg glæder mig også til lyset i en lejlighed på 5. sal. Og det faktum at jeg får 80 m til Vega og gode koncerter en masse.

Jeg glæder mig til at sige farvel til baggrundsstøjen fra Ågade.

Jeg glæder mig over at komme tættere på havnen, men kommer nok til at savne Assistens Kirkegård. Til gengæld glæder jeg mig så til at komme tættere på Søndermarken.

Hvad synes du jeg bør glæde mig til, ved at flytte til Vesterbro? Gode tips modtages med entusiasme.
Her skal jeg bo.

7 kommentarer:

Claus Kunckel sagde ...

Er Frederiksberg Have for langt væk? med alle de trapper du jo lige skal overstå først. Ellers Kellerdirk også et ok sted. Men jeg har dog kun været der til mandags-salsa.

Tillykke med den nye lejlighed :-)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Frederiksberg Have er dejlig - og nu tættere på. Til gengæld har jeg en vis aversion mod Kellerdirk. Det er jo en jambandhøjborg og jeg har...lad os sige et lille problem med jambands. :-)

Tak for hilsen og råd ikke desto mindre.

Anders VB sagde ...

En meget kort cykeltur til Danmarks bedste kiosk - KIHOSKH på Sønder Boulevard, Sort Kaffe & Vinyl i Skydebanegade (dén tror jeg du vil nyde, Jeppe), og så hele Værnedamsvej / Tullinsgade: Verdens Mindste Kaffebar, Thiemers Magasin og Hansenogjensen. Glæd dig!

- og så har dit nabolag også Danmarks bedste vejnavn: West End.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Sort Kaffe og Vinyl kender jeg (heldigvis) godt i forvejen, og Kihoskh har jeg ofte passeret med et smil om munden. Skal da klart prøve den for real.

Tak for de andre gode råd!
Vonnen med dig - er du på vej til det jyske?

Anders VB sagde ...

Er allerede rykket og savner Kbh noget så grusomt... Der er stor forskel på Nørrebro og Hasle: lidt for langt til kiosker, cafeer og bystemning. Nu skal jeg også til at finde speak-gigs herovre, et noget mindre marked. Wish me luck!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Good luck.

Toby sagde ...

Jeg har hørt at det skulle være fedt at holde jul på Vesterbro...