Min altid overskudsramte og betænksomme veninde Stine kom med vin, salt og brød, første gang hun besøgte mig på Vesterbro. Det vil sige, brødet kom i form af en shake n bake-pakke fra et dansk firma der hedder Just Bake. I dag fik jeg så hældt vand i pakken, rystet den og kommet den i ovnen. Ud kom et velsmagende, velduftende økologisk franskbrød. Det er sgu da næsten for godt til at være sandt.
Mums.
16 oktober 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
4 kommentarer:
Kan du ikke også få taget et billede af varedeklarationen. De der hurtigt bagende kager og kiks og snobrød har det med at indeholde alskens skidt og verdens utak.
Men hvis økologi måles som
ø=indsats/tid så er dit brød nok temmelig økologisk
Hvem er j-man?
Økologisk som i: Mærket med det røde Ø-mærke.
I øvrigt skrev jeg intet om at det gik hurtigt. Det gjorde det ikke. Det var bare nemt.
Nu er jeg ikke til shake 'n' bake (bagning er en af de få ting jeg gør i et køkken uden at behøve tænke over det) - men dit resultat kan blive meget bedre, med lidt ekstra hævetid og brødopslåningsteknik: Så brødet ikke voldhæver i ovnen og sprækker som en overspændt grillpølse. Meget kan også klares ved at ridse brødt inden det hæver.
Beklager belæringen, det ser lækkert ud! Hvis ikke klokken var 3:33 ville jeg bage selv noget brød :)
Send en kommentar