01 oktober 2008

"Du er ny i kvarteret....ik?"

I mandags flyttede jeg. Det vil sige, i mandags hjalp 8 af mine venner med at flytte 98% af mine ting fra Nørrebro (hvor man måler afstande i stenkast) til Vesterbro (hvor man måler coolness i antal besøg på Riccos kaffebar) og hold kæft hvor var det sødt af dem. Altså vennerne. Et par af dem sprang endda til i sidste øjeblik, da forkølelser, Tyskland og et par tvivlsomme afbud pludselig havde skåret kraftigt i flokken. Knapt to timer tog det. Det er da meget godt gået.

I dag skulle jeg så tilbage og gøre rent på Nørrebro, og have samlet mit sidste habengut sammen. Dette sidste viste sig at være mere end der kunne være i min rygsæk. Mere præcist 4 store IKEA-poser og to store papkasser, foruden fiskestænger, plakatrør og støvsuger.

Damn.

Et par forgæves opkald senere...bum bum...hvad hulen gør jeg?

Jeg var egentlig så småt ved at indstille mig på en 3 x 34 da Karen ringede.
Hun skulle jo låne mine store gulvhøjttalere, og havde i den anledning skaffet en Christianiacykel til at fragte dem i. Genialt. Et hurtigt opkald senere og jeg havde fået lov til at låne denne cyklernes svar på Pelle fra Rasmus Klump. Af to omgange måtte jeg læsse den til yderste kapacitet og tage turen KBHN / KBHV frem og tilbage og frem ...og så over og aflevere cyklen. Selve turen(e) var egentlig ret sjov. Sådan en karet er sgu fed at køre. Nuvel den er da tung, men den alternative balancekunst (i svingene) gør den næsten til en lille forlystelse i forhold til den almindelige cykel.

Derimod var turene til 5. sal og ned..op igen ..ned...op....ned igen...op...ned og endelig op, nok til at jeg på nuværende tidspunkt kun holdes vågen af stærk stærk kaffe. Tak kaffe.

Men alt dette kun for at komme til sagen. Det er fedt at flytte. Altså ikke alt slæwet, men det at rykke teltpælene op - smide alt sit gamle lort ud og kun gemme hvad man rent faktisk bruger. Det er fedt at
se nye sider af byen og prøve nye ting for første gang.

Som for eksempel mandag aften, hvor jeg havde lovet pizza, sodavand og øl til de seje venner der hjalp med flytningen. Et opkald fra én kok til en anden: "Hvem er den bedste pizzabager i området?" -et kvarter senere stod jeg på Vesterbrogade 112 og blev budt indenfor med et "Du er ny i kvarteret...ik?" Hvortil jeg forbløffet måtte svare "øh, jo!".
Derefter fulgte en italiensk udgave af sporvogns-sketchen. "Det er mig der drejer pizzaen"...."jaja, men det er mig der kommer fyld på"....jooo men jeg vender dem og tager dem ud"...jaja, men det er mig der tager imod penge". Italienerne på Vesterbrogade 112 er et besøg værd. Jeg fik ovenikøbet velkomstrabat!

Og ja, det er saftsuseme et af byens bedste pizzeriaer.

4 kommentarer:

Dorte sagde ...

Det lyder fandme dejligt! Tillykke med det, gamle dreng :o)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Tak søde Dortemor.

I øvrigt gode ærlige og kærlige betragtninger ang Kristoffer i seneste post. Dejlig læsning.

Se snart? Fre.bar?

KH J

Dorte sagde ...

Desværre... Jeg troede jeg kunne i morgen, men nej. Jacob skal holde fredagsbar på sit arbejde og det er SÅ meget hans tur til at komme ud. Så jeg må babysitte og det må vente til en anden gang. Men snart forhåbentligt!

Masser af kærlighed din vej

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Og lige så meget tilbaws igen.
Jeg hilser fra dig derude.