02 januar 2009

Orn'lig syg start på 2009

Hvordan det kan lykkes at time en influenza så den tager over hvor tømmermændene fra nytårsaften slap taget i mig - er en gåde.

Jeg troede i starten at tømmermændene havde taget forlænget ophold i min krop, men kunne snart mærke kvalmen og den tørre hals ændre sig til feber og flammende rød hals.
Jeg ved altid at den er gal når jeg ikke engang gider høre musik.

I går og i dag har jeg ligget i gravkammerstilhed og kigget ud på skaderne der holder til på taget på den anden side af gaden. Det har, blandt mange mærkelige tanker, fået mig til at spekulere på om skader er i familie med vipstjerter. Hvis man i en febervildelse mister overblikket over proportionerne så ligner skader faktisk vipstjerter ret meget.

Det var ellers en fornem nytårsaften. En jeg sent skal glemme. Bedre mad og selskab skal man lede længe efter. Derfor virker 2 dage med cornflakes, havrefras og ristet brød også som noget af et antiklimaks.

Jeg ser nu frem til studiestart på min kandidatuddannelse om 3 uger og glæder mig som et lille barn.

I'll be back.

4 kommentarer:

Uffe sagde ...

God bedring - jeg skal nok vente!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Tak, Uffe.

Anonym sagde ...

Har-har! Ja, når man har feber eller influenza får man virkelig underlige drømme. Selv oplevede jeg engang i samme situation, at drømme om en hidsig kæmpe der gik amok når han så knappenåle...!

Fy for en led omgang syg-hed! Håber du er rask igen.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Tak, Claus.

Og jeg er faktisk først nu ved at få stemme og normaltemperatur tilbage. 9 fucking dage på langs. Øv.