08 februar 2009

Forsinket nytårsforsæt

Udsnit af gårsdagens påklædning...


I går var jeg til mine dejlige venner Marie og Mikas bryllup.
Om aftenen til festen var jeg trukket i noget sort med undtagelse af de hvide sko og et knaldorange slips indkøbt tidligere på dagen.

Affødt af de mange positive kommentarer skal mit forsæt for resten af (livet) året være at steppe min daglidagsgarderobe op til lidt oftere at inkludere slips og vest. Vesten er jeg ingenlunde ubekendt med, og slipset er ingen nævneværdig yderligere besvær.

Det må være realiserbart at gå bedre klædt. Især for sådan en som mig, der har en garderobe indeholdende mindst 30% fra H&M og ditto% fra McKorman. Ja, stilforvirringen er himmelråbende, I know.

Som Mel Gibsons onkel i Braveheart sagde, om nevøens manglende latinkundskaber:

That's just something we'll have to remedy!

6 kommentarer:

claus kunckel sagde ...

Fint tiltag. Måske skulle jeg gøre det samme. Jeg har også et ganske pænt udvalg af slips i skuffen, men mangler ofte en anledning til at kaste mig ud i det.
Jeg kunne flashe lidt når jeg alligevel er ude at danse salsa. Men det bliver hurtigt for varmt, desværre.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Jeps.

Anledningen skulle netop være hverdagen. At gøre bare lidt ekstra ud af hverdagen.

Jeg prøver i hvert fald fra nu af.
//J

Peter sagde ...

Det er godt at høre!
Jeg har netop tænkt det samme - altså ikke at du burde, men at jeg burde gøre lidt mere ud af beklædningen i hverdagen. Der er jo ingen grund til at se sjusket ud, bare fordi man arbejder med web/it ...

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Hah! Jeg ville nu heller ikke tro at det bare var fordi man arbejder med web/it. I øvrigt har du jo holdt en høj standard til de seneste fester....hvilket minder mig om - ses vi på fredag?

Jon Mikkel Hansen sagde ...

Jeg vil også være fin!

Mit problem er lidt det modsatte af Claus', for jeg har egentlig ikke svært ved at tage slips på. Problemet er, at jeg ikke har ret mange slips, og har ekstremt svært ved at købe dem. Jeg aner simpelthen ikke hvilke slips, der er pæne, og som passer til hvilke skjorter. Det er et stort handicap for mig.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Start mørkt, Jon. Det er min bedste bud. En mørk skjorte og et mørkt slips. Så kan du bevæge dig ud derfra.