05 marts 2009

Jinx


Mellem (nye) KUA og ITU ligger en byggegrund der hurtigt udvikler sig til et hus med etager, nærmest med en ny etage hver uge. Byggeriet ser grundigt nok ud, og den færdige plan lover da også godt (se billedet).

Jeg kan bare ikke lade være med at synes at navnet, Mikadohouse, er noget nær det dårligste navn til et hus. Mikado er tynde pinde der bliver rejst op, for med det samme at vælte ud i en umulig, ujævn vifte af pinde.

Er det virkelig et billede de frivilligt vil tegne af deres evner som entreprenører?

2 kommentarer:

Peter sagde ...

Well - Mikado kan også betyde andre ting, så måske skal det ikke henvise til det sommerhusspil som ingen af os nogensinde helt så det sjove i.

Ifølge ufejlbarlige Wikipedia kan Mikado være en karrygul farve, et kælenavn for en palæstinænsisk-venlig israelsk aktivist, en bestemt konfiguration af hjul på et lokomotiv, en operette af Gilbert og Sullivan, og ikke mindst et gammelt ord for kejseren af Japan ...
Og ikke at forglemme, de lækre tørre vaffelpinde indhyllet i den lækreste belgiske chokolade - www.mikado.be (siden er tilgængelig på BÅDE fransk OG nederlandsk!).

Så jeg satser på at den færdige bygning bliver gul, venligtsindet over for PFLP, har fire drivaksler, et lydsystem hvor der altid strømmer Gilbert og Sullivan-musik ud i lejlighederne, og i øvrigt er indhyllet i belgisk chokolade OG er den japanske kejser værdig som bopæl!

Jeg kunne ikke forestille mig et mere indlysende navn!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Neeej, Mikado kan ikke betyde andre ting hvis man har set deres logo.