23 august 2009

What a night

I går var jeg til Leas fødselsdag. En helt igennem gedigen fest, med blandt andet hjemmelavet sushi (MUMS), og hvor jeg som så ofte fandt mig selv dansende med 4 piger ad gangen, mens deres kærester røg i køkkenet.

Det viste sig også at være en decideret bloginficeret aften, hvor www og irl pludselig mødtes på flere planer. Ikke blot løb jeg ind i Jakob, der viste sig at være præcis så venlig som Stine har antydet - modepolitiet var også præsenteret ved de rasende charmerende Lotte og Marie. En hver modebevidst pige med respekt for sig selv læser deres uhyre populære blog.

Ikke uden en vis portion drama tumlede Maries kæreste David pludselig rundt ud i gangen med blodet piblende fra en dyb flænge i panden. Hvordan han havde fået den er en gåde og han var selv for groggy til at kunne huske det.

Så efter en tilstedeværende sygeplejerske (voksen FTW!) havde stoppet blødningen midlertidigt, måtte Jakob og jeg (jeg mener det var Jakob der tog venstre skulder) bære/støtte ham ned fra 3. sal til en taxa og afsted på hospitalet hvor han har overnattet. I skrivende stund er der intet nyt om hvordan han har det, men vi sender ham en venlig tanke og håber at intet nyt som sædvanligt er godt nyt.

På vej hjem fulgtes jeg med Mads og da vi bor et stenkast fra hinanden besluttede vi os for liiiige at aflægge den altid gennemsnitlige Midnight Shawarma et rutinebesøg. Inden vi nåede så langt måtte vi dog, på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro, se os angrebet af en forstyrret mand, der uden varsel begyndte at råbe og skrige efter os, smadre flasker og løbe efter os... WTF!?! Heldigvis var vi på cykel, så hans løbende anstrengelser var skønne spildte kræfter. Men sikke dog en vrede, og tilsyneladende komplet ud af det blå.

Heldigvis så vi ikke mere til ham da vi først var kørt fra ham, og kunne med et smil på læben konstatere at Midnight Shawarma også er Morning Shawarma.

KBH FTW!

Update: For at gøre ondt langt værre rapporteres det nu at David i tilgift har knækket to tænder. Jeg gad godt vide hvad pokker der skete.

Update II: 12 sting. Av, av, av.

9 kommentarer:

Stine sagde ...

Nogle gange er jeg fanme sur over, at jeg ikke bor i Kbh :( Det lyder som en fabelagtig og dramatisk aften!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Det var -trods blodsudgydelserne- en skide fed aften.

Jakob er tegnet super godt - kan jeg hermed konstatere :-)

Jeg har trætte dansefødder, på den gode måde. (er der andre?)

Lotte sagde ...

JA..... trætte, trætte, trætte fødder. Men nøj, det var sjovt.
En sikke en sand fornøjelse at møde dig, Jeppe.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Lotte, fornøjelsen var sandelig min. Lad det snart gentage sig.

marie sagde ...

Direkte fra lejligheden på Vesterbro kan jeg rapportere at ofret har det godt og er i bedring. Hvad der skete vides endnu ikke, men 12 sting og en svær commotio cerebri var resultatet (man lærer mange flotte ord efter mange timer på Bispebjerg).

Dejligt at møde dig Jeppe - selvom det var kort.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Direkte fra en anden lejlighed på Vesterbro:

Av, av, av for hulen, 12 sting?!

Hils og sig god bedring!

Og dejligt at møde dig og din uheldige David. Jeg håber det bli'r mindre blodigt og lidt længere næste gang. I gik glip af en god fest.

Anders VB sagde ...

Er sgu misundelig - mangler gode dansefester i Århus...

Stine sagde ...

Trods min endnu manglende identitet i bloggerverden, faldt vejen forbi her.. Tak til Lotte for link..

Jeg vil også lige takke for en yderst god fest, og god snak Jeppe.

God bedring til David.

Og god mandag til alle.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

@Anders: Det lyder som om du kan lokke Stine med til en sådan, hvis du skulle finde på at arrangere en selv!

@Stine (KM) : Selv tak, jeg synes at fester der rummer både gode snakke og dans til den lyde morgen nærmest er det fedeste i hele verden.

Og god bedring til David, ja for pokker. 12 sting og to knækkede tænder. Av, av, av.