12 juli 2005

Sommersjov

Når nu ikke der er meget andet at lave i øjeblikket end at drikke strawberry daiquiries med vennerne til man segner, er det opløftende med lidt sommerunderholdning fra DF.

Morsomt er det at hr. overdracula Camre (kunne han spilles mere ubehagelig af Baard Owe eller Gary Oldman?) og Lorten..undskyld Morten Messerschmidts sommerhedeslag i Jyllands Posten fik overpia til at udtale at : "Der må aldrig sås tvivl om Dansk Folkepartis politiske holdning" og at: "Debatten om efterlønnen er ikkeeksisterende hos os".

...Hvorefter hun dog ikke kategorisk vil afvise at DF i sidste ende godt kan være med til at vedtage velfærdsreformer der ændrer ved efterlønnen, hvilket er en grødet selvmodsigelse af første udtalelse, og at "Selvfølgelig foregår debatten om efterlønnen også i Dansk Folkeparti", hvilket er en direkte modsigelse af den anden udtalelse. Hvis ikke det var så skidevarmt ville jeg slippe mit iskolde glas og klappe højlydt i mine små hænder. Tak for underholdningen.

Toc Toc...De er skøre de DF'ere...
Læs historien her: http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=387360

PS:Takket være www.lasserimmer.com (og du kan roligt bruge lidt tid på hans side, han er go' på skrift!) faldt jeg i DFU's majudgave af "Dansktoppen" over følgende udsagn: "Man bør også have i erindring at Islam blev udbredt på krigerisk vis". Den udtalelse vidner om et ikke-eksisterende kendskab til udbredelsen af kristendommen verden over.

Ingen kommentarer: