03 september 2005

Filiongongfuck

200 mand bestiller bord, 3 måneder i forvejen på RizRaz...
Ja det er mange mennesker, men hvis ikke man kan handle det skal man ikke sige; "Ja tak!"...vel?

Samme dag (igår!) ringer Rizfuckin'Raz og siger at vi i hvertfald ikke kan komme kl. 19:00 som aftalt, da der er for mange kunder, men kl. 20:00! Således -sir' de- må halvdelen af os forresten også sidde udenfor i gårdhaven, da der ikke er plads til os indenfor pga. andre gæster.
Vores mainwoman Dorte må olmt melde, at vi kommer senest kl 19:30, og vi fortrækker i mellemtiden til Snaren. Ikke verdens undergang. Slet ikke for Snaren...

Da vi ankommer ved ingen (tjenere) hvor de skal anbringe os, og vi bli'r brudt op i små fraktioner hist og pist. Pis! Og vi kan ikke bestille kød! PIS!! Ja for de kan da ikke tage imod så mange bestillinger...WHAT?! Så vi må nøjes med den glas-oliven/glaschampignon/glasmajs-oversåede buffet til 69,-
Jeez. Der er så selvfølgelig heller ingen tjenere der vil tage imod ølbestillinger (Bad fuckin' move guys!) mens vi spiser. Det må vente til efter maden. Der gik de lige glip af et par tusind kroner. Mindst!
Da vi skal til at gå vil ingen af tjenerne tage ansvaret for en regning, hvilket forsinker os en lille halv time fra det tidspunkt hvor vi alle -200 mand- står med vores jakker over armen.
Sindssygt uprofessionelt. Dårlig stil. kæmpeidioter.

Et klart opløftende moment, aftenen igennem er dog, at vi kan hylde vores nyslåede superhelt Jesper, som først tirsdag morgen brillerede ved at låse sig inde på sit eget toilet i 2½ time...men som fandt heroisk oprejsning, da han torsdag morgen efter en bytur, reddede en ung pige fra at blive voldtaget.
Sådan!
Den forarmede overfaldsmand udbryder endda -mens salatfadet slæber ham til de evige forbrydermarker-:
"Er du sådan en superhelt?" Hvor efter Jesper, med sin dybeste stemme stolt svarer: "JA!"

En anden opfløftende omstændighed var at Line og jeg blev enige om, at hvis hun kaldte mig Jesper igen (havde gjort det 6, på hinanden følgende gange...) skulle hun give en fadøl for hver gang!
Så nu skylder hun mig 3 fadøl.
Jeg fik iøvrigt fumlet min telefon ned under en beton trappe, og måtte med djævlens vold og magt -til stor morskab for en flok på 10 mand drible lortet ud til hvor jeg kunne nå den, -med en ustyrligt bræklugtende moppe, der havde set meget bedre dage. Flot spasser.

Ingen kommentarer: