29 januar 2006

Anna David Live...

Var ude og få et par drinks med Thomas og Marie igår.
Vi gik på Carribean og drak smoothies, bloody marys, spiste nachos og hyggede os...
...indtil en tilsyneladende lidt for stiv Anna David (med eget "Hiphop/posse" crew) lavede et ynkeligt optrin med en af sine venner. De blev tilsyneladende pisse-uvenner fra det ene øjeblik til det andet, og valgte selvfølgelig -med flair for det teatralske- at træde ud midt i baren og råbe og skrige af hinanden til alle andres store beklagelse og ubekvemmelighed. Det lignede skabet spil for galleriet..."SE NU...det er MIG, ANNA DAVID!! -som slås med en ven!!!"..."Er der dog ikke en fotograf til stede??"....patetisk.


-og Kenneth Carlsen røg ud i første runde...

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

du må have et sølle liv når det her er hvad du bruger din blog på.

min mening på din blog

god vind

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Hej Anonym!

Godt at se dig poste alle mulige steder hvor du ikke rigtigt tør stå ved din mening - eller i hvert fald lægge navn til den...Det er bare alle tiders. Fedt at folk som dig dømmer os andre anonymt så vi aldrig kan henvende os til dig. Sådan! (Dét hedder ironi. I-R-O-N-I)

Det var ikke mig der skabte mig og opførte mig ad helvede til i det offentlige rum.

Hils Anna og gi' hende en kiks og et glas mælk når nu du selv skal ha'.

Tjuhej,

Anonym sagde ...

Kender ikke kvinden? men kan hurtigt udfra din situations beskrivelse sætte dig i bås med "mennesker, der tager ud og hygger sig med sine venner, men vil egentligt ikke være sammen med dem, men bruger dem som et cover for at du gerne vil sidde alene i et hjørne og lure på andre mennesker og bedømme hvordan de måtte være som personer" Men det ville jo være flovt, at tag alene ind på en bare og sidde og zippe af sin halv lunktne isbjørn - så et eller andet sted kan jeg godt forstå dig. og jeg tror hellere at du må beholde dit lager af tudekiks, jeg kan desværre ikke tilbyde dig nogle, da jeg ikke ligge inde med den slags. Jeg har netop valgt at være anonym, fordi jeg kan være det!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Det jeg skriver om -i hovedtræk- er mit eget sølle liv, hvad jeg ka' li' og hvad jeg ikke ka' li'. Jeg er opdraget med at man opfører sig ordentligt, introducerer sig selv og gør sit bedste for at være imødekommende. Så når jeg møder folk der ikke har samme opfattelse/opdragelse - ja så kommenterer jeg det, fx her. Og den unge dame var lige præcis så uforskammet og højlydt at jeg blev nødt til at komme ud med det et sted og det blev her.

Jeg skriver helst (og næsten udelukkende) om gode oplevelser i mit liv -og gør alt for at opsøge dem. Jeg er ærlig, kærlig og imødekommende. Og jeg kommenterer meget gerne andre folks meninger og tanker på deres blogs. Men fanme ikke uden at præsentere mig selv først. Alt andet er dårlig opførsel. Så giv dig selv til kende eller bliv væk herfra. Anonymitet hører hjemme meget få steder - og ikke her.

VH Jeppe

Jon Mikkel Hansen sagde ...

Jeg kan heller ikke lide Anna David.

Anonym sagde ...

Hej Jeppe.

Du må undskylde at jeg har været sådan en idiot, herinde på din blog.

Det er klart at det er meget vattet af mig at være anonym, men jeg er blevet mobbet meget i store dele af min skoletid bla pga mine meget store ører, og min manglende forståelse af ironi.

Jeg har aldrig selv haft nogen venner, og har derfor naturligvis ingen ret til at kommentere på dine venner og dit forhold til dem.

Jeg håber at du kan modtage min ubetingede undskyldning.

Anonym sagde ...

Har du en mail adresse?
Mvh,
Anna David

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Hej Anna

Du kan skrive til mig på

jeppemorgenthaler @ hotmail . com

Anonym sagde ...

Anna David er snot dum og kendt for pinlige optrædener når hun ikke kan styre sin teenage brandert, hun er heller ikke det klogeste dyr i skoven. Kender en af hendes ekskærester der kun var sammen med hende i kort tid, han siger hun er forfærdelig på alle måder

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Stadig svar på dette gamle indlæg? Imponerende. Jeg kender ikke AD og kan derfor ikke udtale mig om hvordan hun er. Det eneste jeg ved var at hun på den aften opførte sig barnligt, upassende og skide irriterende. Men nu må vi snart lægge den historie bag os :-).