04 oktober 2007

Kunst og så'noget


I dag var jeg en tur i det nye "The House" som ligger i en baggård i Nyhavn 11 og er en fabelagtig kollektion af klassisk dansk design (PH, Jacobsen, Panton, Hein osv.) krydret med nulevende up and coming designere. Her kommer min dejlige veninde guldsmeden Ditte Stepnicka ind i billedet for hun har fået en prominent udstillingsplads helt oppe ved skranken. Den oplysning har hun desværre holdt for sig selv da hun er frygtelig dårlig til at hytte sit eget skind eller i det mindste reklamere for sit eget talent og sin egen flotte fremgang.
Gå ind og se hendes smykker og alt det andet fede. (Lædertaskerne ovre til højre for skranken er mums! GIMME!) Det eneste man kan ærgre sig lidt over er at udstillingslokalerne ikke helt lever op til de fabelagtige designs som de huser.

I næste åndedrag skal det selvfølgelig nævnes at min absurd dygtige fætter Lars
endnu en gang udstiller på Café Kejzer - fra om et par dage. Denne gang med blyantstegninger fra sommerens skitsebøger. Tjek det ud. Han er, ligesom Ditte, ikke så god til at reklamere for sig selv men det være hermed gjort i nogen grad. Billedet herunder er fra en bog om kærligheden til tegning som han udgav for et par år siden.

Go, go go!

Ingen kommentarer: