04 marts 2008

Første nål næste gangAltså i den forstand at næste gang er 10. gang jeg skal tappes. Jeg ser jo en nål hver gang jeg er der. I dag var vi kun 3 der lå på briksene samtidig (der er plads til 8), hvilket fik sygeplejersken og mig til at aftale at næste gang må jeg forsøge at overtale mindst én ven (som ikke allerede giver blod) til at komme med og se hvor udramatisk det er.
Det er virkelig en nem tjans og man gør en mere end almindelig god gerning.

Kom nu venner.

I øvrigt holder jeg et fornemt niveau i min blodprocent. Det er en god måde lige at få testet systemet på, hver 3. måned.

4 kommentarer:

Jon Mikkel Hansen sagde ...

Jeg havde en lignende snak med sygeplejersken sidste gang.

Hun kunne afsløre at der var virkelig gang i afsætningen på blod i weekenderne, pga. knivstikkerier.

Det kunne være interessant at opfordre facebook-grupperne mod knive til at lægge deres blod hvor deres mund er..eller noget, og bede dem melde sig i donor-korpset.

Og giv mig ikke den med at "jeg er Jehova's Vidne, det må jeg ikke". Den sekt kan smides ud med badevandet, det viste "To Verdener" os.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Pga. knivstikkerne har vi brug for
stivstikkerne?!

Det virker i mine øjne næsten usandsynligt at de hos blodbanken ligefrem kan mærke blodmanglen pga. knivstikkerierne, men i alle tilfælde skal vi have lokket alle de sløve bananer, der ikke er donorer, til at melde sig til.

claus kunckel sagde ...

Enig! Hørt! Der er efter min mening ingen undskyldning for ikke at give blod, hvis det da ikke ligefrem er nåleskræk (buuuh!) eller lav blodprocent. Det kunne jo være en selv der en dag fik brug for blod.

Jeg gav engang blod op til Nytårsaften. Sygeplejerskerne sagde at døgnet omkring årsskiftet var et af de travleste - dér er virkelig brug for blod!

Cesilden sagde ...

Jeg synes det er en rigtig god idé og jeg ville også gerne gøre det - hvis ikke jeg var sygeligt bange for nåle og læger og alt i den dur... irk. Men godt at nogle gør det! :)