17 juni 2008

Nye tider


Imens jeg går og finder ud af hvad jeg skal lave til efteråret er jeg gået i gang med at forberede min flytning. Ja, jeg flytter!!
1. oktober flytter jeg til Hedebygade på Vesterbro, og jeg glæder mig utroligt meget. Jeg er så småt begyndt at gøre mig klar, både mentalt og praktisk. Der skal ryddes op og ryddes ud, her på Henrik Rungs Gade. Og der skal andre boller på suppen, end de der har hersket i mine 10 år i København. 6 år på frederiksberg og 4 år på Nørrebro.

I går sagde jeg nemlig farvel til den store kabel-tv-pakke og med den, farvel til Simpsons, South Park, Top Gear, Letterman, Scrubs og faktisk ikke forfærdeligt mange andre programmer. Scrubs, South Park, Top Gear og Simpsons kan jeg se på nettet - så dem kommer jeg ikke rigtig til at savne. Letterman-abstinenser kan sagtens komme på tale.

Ikke et sekund vil jeg savne DRs søvndyssende ligegyldigheder om vurderinger af ligegyldige folks ligegyldige arvegods, hvad ligegyldige huse i ligegyldige Jylland koster, eller livsstilseksperters (kaster lidt op i min mund bare af at skrive det ord) nervelammende traveture rundt i semi-semi-semikendte folks hjem. Ej heller vil jeg savne Mikkel -Jeg kom ud af pikken på Troels Kløvedal-(tak, Jon) Beha Erichsens absolutte mangel på skærmtække, samt Michelle -hvor mange ord kan jeg nå at udtale forkert, mens jeg kigger i det forkerte kamera- Bellaiches personificering af familien danmarks smag for dårligt tarmomvundet svinekød og ditto fjernsyn. Eller for den sags skyld hele det betændte Go'aften/Morgen danmark-cirkus der gir talerum til Jørn Ege, Peter Brixtofte, Klaus Riskjær og alle andre storsvindlende sjovere, så snart de udgiver en bog, eller vil udtale sig om hvor svært det var at måtte flygte til varmere himmelstrøg med politiet i hælene.

Faktisk er dette blot første skridt på vejen mod meget mindre fjernsyn i mit liv. Når jeg flytter siger jeg samtidig så godt som helt farvel til tv i mit hjem. Det er i hvert fald planen pt. Selvfølgelig skal jeg have mig en skærm så jeg kan se dvd'er, men derudover kan det klares med Zattoo og Joost samt et par andre hemmeligheder, over computeren.

Det bliver en kæmpe omvæltning for mig, en garvet tv-rotte at vælge tv'et fra, men det er noget jeg længe har haft lyst til, og nu altså så småt forbereder mig på. Tænk hvis man kunne bruge de penge på en tur i teatret, eller til koncert i stedet.

Af andre helt praktiske ting glæder jeg mig over at jeg har været så heldig at kunne låne stuebord af min gamle roomie og stole, kæmpe tøjskab, mindre soveværelseskommode, kæmpe stuekommode og lænestol af min udlejer her, så alt det skal ikke med til Hedebygade. Faktisk skal jeg kun have min madras, min sofa og så alt det løse, køkkengrej, tøj, musikanlæg osv. med, for på hedebygade får jeg også lov til at låne både bord, skabe og andre nyttige ting. Det bliver en fryd at flytte. Og nøj, hvor jeg glæder mig.

1 kommentar:

Isa sagde ...

Velkommen på broen, Jeps.

Da min mor røg under svangerskabet og ved tilfældighedernes spil er jeg lidt langsom, så mon ikke du ER så rigeligt faldet til? In case of NOT får du her et par dejlige destinationer i din nære proximitet på broen:
1.Dünyam Schawarma
De har skidegode falafel, og har spist der i 8 år (ikke i træk).
2. Gloria Biografen
De viser snart 'Bølgen' derinde. Den må ses (da jeg ikke gider læse den).
3. Cube hotelbar (Scandic)
Københavns bedste Manhattan og dirty vodka martini.

Som altid i mine anbefalinger er der taget hensyn til klaustrofober, kvalitet og råhygge. Enjoy!