26 november 2008

Bryggebroen som forlystelse


Hvordan i alverden kan bryggebroen ved Kalvebod Brygge allerede have så mange buler og bump?
Det er som at være i Sommerland som barn igen, hvor de havde cykler med solide skæve hjul, der gjorde at cyklen hoppede og dansede mens man cyklede på den.

Man undres.

I øvrigt blev jeg forundret over og næsten helt ked af at se at folk der har råd til at bo i Gemini Residence, og som derfor burde regnes for hippe, seje mennesker, også kan finde på at fylde vindueskarmen med corny julestjernelortelys her op til jul.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det interessante spørgsmål er ikke hvorfor den har så mange buler, for lets face it, det er jo meget sjovt at cykle på, nææ du, spørgsmålet er om det virkelig kan være rigtigt at det skal være meget hårdere at komme fra amager til vesterbro end fra vesterbro til amager.

Dorte sagde ...

ja, typisk at mennesker, der bruger så mange penge på bolig, har så dårlig smag!! Et af de dyreste hjem jeg nogensinde har været i, var en
penthouse på Langelinie. Supertjekket nyt byggeri, men lejligheden var fandme indrettet som om det var min mormor der boede der, med kakkelbord og Bjørn Viinblad platter. Og ikke på den smarte måde (hvis en sådan findes!)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Jeg synes nu altid det er lettest at komme fra Amager til Vesterbro. Men der spiller det mentale sikkert en stor rolle.

Og ja Dorte, jeg tror det må være bevist at dårlig smag findes i selv de dyreste hjem.

Anetq sagde ...

Klagede du ikke over bumpene på de tilfredshedsundersøgelseskort Cowi uddelte hele dagen, da broen fejrede 1 års dag for nylig? (Jeg klagede over de tumpede trafikforhold på begge sider) - og jeg må tilslutte mig Jeppe: V-bro til Amager er værst (det er morgenkoldt og blæser, og jeg er ikke morgenmenneske - det er meget bedre hjemad...)